Švelnūs kepsneliai

Švelnūs kepsneliai
Ingredientai:
  • Kiauliena arba jautiena, 700 gramų
  • Pienas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
  • Kiaušinis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustykite porcijomis ir pamuškite.

  2. Sumaišykite druską, cukrų ir pipirus, šiuo mišiniu įtrinkite muštinukus.

  3. Sudėkite mėsą į lėkštę, užpilkite pienu ir palikite 3 valandoms (tai suteiks mėsai minkštumo ir švelnumo).

  4. Apvoliokite iš pradžių miltuose, tada - kiaušinyje, ir kepkite saulėgrąžų aliejuje.

  5. Mėsytė išeina labai švelni, minkšta ir soti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą