- Vanduo, 3 litrai
- Fermentinis sūris, 450 gramų
- Svogūnai, 10 vienetų
- Grietinėlė, 400 mililitrų
- Mėsa, 200 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pistacijos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite.
Į puodą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, jautienos arba kiaulienos gabaliukus. Uždengus troškinti iki 45 min. Mėsą ir svogūnus prieš dedant į puodą pakepinkite svieste tol, kol svogūnai įgaus gražią auksinę spalvą.
Po to į puodą supilti grietinėlę, prieskonius, smulkiai sutarkuotą sūrį. Išmaišykite ir virkite dar 2-3 min.
Galiausiai į sriubą suberkite išlukštentas pistacijas.
Skanaus!