Sūrio ir svogūnų sriuba

Sūrio ir svogūnų sriuba
Ingredientai:
  • Vanduo, 3 litrai
  • Fermentinis sūris, 450 gramų
  • Svogūnai, 10 vienetų
  • Grietinėlė, 400 mililitrų
  • Mėsa, 200 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pistacijos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite.

  2. Į puodą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, jautienos arba kiaulienos gabaliukus. Uždengus troškinti iki 45 min. Mėsą ir svogūnus prieš dedant į puodą pakepinkite svieste tol, kol svogūnai įgaus gražią auksinę spalvą.

  3. Po to į puodą supilti grietinėlę, prieskonius, smulkiai sutarkuotą sūrį. Išmaišykite ir virkite dar 2-3 min.

  4. Galiausiai į sriubą suberkite išlukštentas pistacijas.

  5. Skanaus!

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Livija
» Rašyti komentarą