- Kelios duonos riekutės
- Prinokęs avokadas, 0.5 vieneto
- Vidutinio dydžio agurkas, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Sezamų sėklos, 1 valgomasis šaukštas
- Česnako skiltelė, 1 vienetas
- Druskos ir pipirų pagal skonį
- Šiek tiek špinatų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Ant riekučių išdėliokite nuplautus špinatus.
Agurką supjaustykite riekutėmis.
Sausoje keptuvėje apkepkite sezamų sėklas, sumaišykite jas su aliejumi, actu, smulkintu česnaku, druska ir pipirais.
Avokado minkštimą pertrinkite šakute ir dėkite ant špinatų, ant viršaus uždėkite sezamų sėklų. Skanaus!