- Duona, 2 riekės
- Avokadas, 1 vienetas
- Moliūgų sėklos, 1 saujelė
- Krapai (kapoti), 1 saujelė
- Druska, 1 žiupsnelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Granato sėklos, 1 sauja
- Kanapių sėklos, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Paskrudinkite duonos riekes. Dėkite ant jų supjaustytą avokadą norimo dydžio juostelėmis. Berkite ant viršaus moliūgų, kanapių ir granato sėklų, druskos, juodųjų pipirų, krapų, ir pašlakstykite aliejumi. Jeigu norite, galite paskrudinti moliūgo sėklas - gausis kitoks skonis. Skanaus!