Sriuba „Žalioji Indija“

Sriuba „Žalioji Indija“
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, 1 pundelis
  • Špinatai, 1 pundelis
  • Kalendra, 1 saujelė
  • Mėta, 1 saujelė
  • Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kario prieskoniai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo, 1 litras
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną užpilti vandeniu ir virti 15 min., nuo vandens užvirimo. Nugriebkite atsirandančias putas.

  2. Vištienos filė išimti iš vandens. Supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje 3-4 minutes.

  3. Po to vištieną sudėti atgal į sultinį. Pridėti susmulkintų žalumynų, priberti prieskonių.

  4. Virti 1-2 minutes.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Brigita
» Rašyti komentarą