Sriuba su sūriu

Sriuba su sūriu
Ingredientai:
  • Vištos ketvirtukas, 1 vienetas
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Morka, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Žalieji žirneliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Lydyti sūreliai, 3 vienetai
  • Žalumynai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite vištieną, atskirkite nuo kaulų. Mėsą palikite sultinyje.

  2. Sudėkite į sultinį nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, truputį apvirkite.

  3. Tuo tarpu apkepkite keptuvėje tarkuotą morką ir smulkintą svogūną, vėliau - supjaustytus grybus.

  4. Viską sudėkite į puodą ir užvirinkite.

  5. Sudėkite sūrelius ir žirnelius, virkite ant silpnos ugnies, kol sūreliai visiškai išsilydys.

  6. Pagal skonį įberkite druskos, pabarstykite smulkintais žalumynais, nukaiskite. Sriuba paruošta!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Justina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
martynonis
2013-04-02 18:03
sriubalas ir tiek