- Vištos ketvirtukas, 1 vienetas
- Bulvės, 2 vienetai
- Svogūnas, 1 vienetas
- Morka, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Žalieji žirneliai, 2 valgomieji šaukštai
- Lydyti sūreliai, 3 vienetai
- Žalumynai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išvirkite vištieną, atskirkite nuo kaulų. Mėsą palikite sultinyje.
Sudėkite į sultinį nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, truputį apvirkite.
Tuo tarpu apkepkite keptuvėje tarkuotą morką ir smulkintą svogūną, vėliau - supjaustytus grybus.
Viską sudėkite į puodą ir užvirinkite.
Sudėkite sūrelius ir žirnelius, virkite ant silpnos ugnies, kol sūreliai visiškai išsilydys.
Pagal skonį įberkite druskos, pabarstykite smulkintais žalumynais, nukaiskite. Sriuba paruošta!
2013-04-02 18:03