- Vištienos sultinys, 6 stiklinės
- Tarkuotas imbieras, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Sojų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Kukurūzų krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Sezamų aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Išplakti kiaušiniai, 4 vienetai
- Druska
- Šviežiai malti juodieji pipirai
- Supjaustyti svogūnų laiškai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dideliame puode ant vidutinio stiprumo ugnies užvirinkite sultinį su imbieru. Sumaišykite sojos padažą su krakmolu ir įmaišykite į sultinį. Pavirkie maždaug 3 minutes, kad šiek tiek sutirštėtų, ir įpilkite sezamų aliejaus.
Gerai išmaišykite ir plona srovele supilkite plaktus kiaušinius (maišyti pakartotinai nebūtina, tačiau dažniausiai rekomenduojama). Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, patiekite pabarstę svogūnų laiškais.
Šią sriubą galima virti įmetus į sultinį daržovių (pavyzdžiui, žirnelių ir t.t.). Patiekalas labai paprastas, skanus ir greitai paruošiamas!
2019-02-24 14:43