- Jautiena, 400 gramų
- Pupelės, 200 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
- Morka, 1 vienetas
- Svogūnas, 1 vienetas
- Laurų lapai
- Žalumynai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Pupeles užpilkite vandeniu ir palikite 2 valandoms, kad išbrinktų.
Į penkių litrų talpos puodą sudėkite nedideliais gabaliukais supjaustytą mėsą, užpilkite vandeniu ir virkite 20 minučių, tada sudėkite pupeles ir ant silpnos ugnies virkite dar tiek pat.
Supjaustykite morką, svogūną, apkepkite aliejuje, sudėkite į sriubą, virkite 5 minutes. Tada sudėkite laurų lapus ir kubeliais supjaustytas bulves, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, virkite dar 15 minučių.
Prieš pat pabaigą sudėkite žalumynus.
Patiekti galima su citrinos riekute.