Sriuba su dilgėlėmis

Sriuba su dilgėlėmis
Ingredientai:
  • Jauni dilgėlių lapai, 250 gramų
  • Baltosios pupelės pomidorų padaže, 1 skardinė
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Svogūnų laiškai, 3 vienetai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Grietinė
  • Prieskoniai
  • Krapai, 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite svogūną, svogono laiškus ir krapus.

  2. Dilgėles labai gerai nuplaukite (galite ir nuplikinti), supjaustykite ir sudėkite į puodą su svogūnu. Užpilkite litru verdančio vandens ir virkite 10-15 minučių.

  3. Sudėkite pupeles, su padažu, krapus irprieskonius, pavirkite dar 10 minučių.

  4. Prieš baigiant virti sudėkite pjaustytą česnaką.

  5. Patiekite su grietine ir svogūnų laiškais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Beata
» Rašyti komentarą