- Jauni dilgėlių lapai, 250 gramų
- Baltosios pupelės pomidorų padaže, 1 skardinė
- Svogūnas, 1 vienetas
- Svogūnų laiškai, 3 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Grietinė
- Prieskoniai
- Krapai, 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Susmulkinkite svogūną, svogono laiškus ir krapus.
Dilgėles labai gerai nuplaukite (galite ir nuplikinti), supjaustykite ir sudėkite į puodą su svogūnu. Užpilkite litru verdančio vandens ir virkite 10-15 minučių.
Sudėkite pupeles, su padažu, krapus irprieskonius, pavirkite dar 10 minučių.
Prieš baigiant virti sudėkite pjaustytą česnaką.
Patiekite su grietine ir svogūnų laiškais.