- Miltai, 2 stiklinės
- Išlydytas sviestas, 0.25 stiklinės
- Migdolų pienas, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai arba soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mėlynės arba šilauogės, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ºC. Kol kaista orkaitė, dubenyje gerai išmaišykite ištirpintą sviestą, migdolų pieną, kepimo miltelius, cukrų, vanilę, cinamoną. Į dubenį įpilkite 2 stiklines miltų ir maišykite, kol tešla taps vientisa.
Tuomet į masę įdėkite uogas ir visą tešlą paskirstykite specialioje keksiukams kepti skirtoje skardoje. Kepkite apie 20 minučių. Jei norite, galite glazūruoti (aplieti mėgstamo šokolado ir cukraus pudros deriniu) jau iškepusių keksiukų viršų, kai šie atvės. Skanaus!