Sprandinės kepsneliai su apelsinų sultimis

Sprandinės kepsneliai su apelsinų sultimis
Ingredientai:
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Imbieras
  • Kiaulienos sprandinė, 1 kilogramas
  • Druska
  • Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai
  • Pievagrybiai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite trintą česnaką, majonezą, garstyčias, prieskonius ir 1 apelsino sultis.

  2. Mėsą supjaustykite riekelėmis, padaužykite muštuku. Išspauskite antro apelsino sultis, apšlakstykite jomis kepsnelius ir palikite pastovėti 5-10 minučių.

  3. Iš abiejų pusių aptepkite paruoštu padažu ir dėkite į kepimo skardą.

  4. Sudėkite pievagrybius be kotelių ir užpilkite likusiu padažu.

  5. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. (po 10 minučių vėl apšlakstykite kepsnelius sultimis).

Porcijų skaičius: 6
» Rašyti komentarą