- Švieži špinatai, 140 gramų
- Supjaustytas obuolys, 1 vienetas
- Trupinta feta, 0.33 stiklinės
- Supjaustytas raudonasis svogūnas, 0.25 vieneto
- Kepintos migdolų riekelės, 0.25 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 0.33 stiklinės
- Raudonojo vyno actas, 3 valgomieji šaukštai
- Perspausta česnako skiltelė, 1 vienetas
- Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druskos, pipirų pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Pasiruoškite padažą: dubenyje išplakite aliejų, actą, česnaką, garstyčias, druską ir pipirus.
Sudėkite likusius komponentus ir gerai išmaišykite, tuojau pat patiekite.
Puikiai tiks skubantiems!