- Špinatų lapeliai, 12 stiklinių
- Liesa varškė arba rikota, 0.5 stiklinės
- Tarkuotas Parmezano sūris, 0.5 stiklinės
- Dideli kiaušiniai, 2 vienetai
- Susmulkinta česnako skiltelė, 1 vienetas
- Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
Virtuviniu kombainu susmulkinkite Špinatus, sumaišykite juos su varške, Parmezano sūriu, plaktais kiaušiniais, česnaku, druska ir pipirais.
Sudėkite masę į riebalais išteptas formeles (išeina 8 keksiukai).
Kepkite maždaug 20 minučių, leiskite pastovėti 5 minutes, o tada peiliu atsargiai atskirkite nuo kraštų ir išimkite į lėkštę (jei naudojate silikonines formeles, tokių problemų nekils). Patiekite šiltus, jei pageidaujate, viršų dar galima papildomai pabarstyti tarkuotu sūriu.
Patogu įsimesti į darbą arba mokslus.