Šparagų apkepas

Šparagų apkepas
Ingredientai:
  • Šparagai, 15 vienetų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Grietinėlė, 300 mililitrų
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Sviestas, 10 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalykite šparagus (naudokite daržovių skustuką), nupjaustykite galus, 7 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje ir nuvarvinkite.

  2. Išplakite kiaušinius, sumaišykite su smulkintais svogūnų laiškais ir grietinėle, įberkite druskos ir pipirų.

  3. Sudėkite į sviestu išteptą kepimo formą šparagus ir užpilkite plakiniu.

  4. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių, apkepą kepkite įstatę į vandens vonelę.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Natalija
» Rašyti komentarą