- Šparagai, 15 vienetų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Grietinėlė, 300 mililitrų
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Sviestas, 10 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Nuvalykite šparagus (naudokite daržovių skustuką), nupjaustykite galus, 7 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje ir nuvarvinkite.
Išplakite kiaušinius, sumaišykite su smulkintais svogūnų laiškais ir grietinėle, įberkite druskos ir pipirų.
Sudėkite į sviestu išteptą kepimo formą šparagus ir užpilkite plakiniu.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių, apkepą kepkite įstatę į vandens vonelę.