Spagečių apkepas

Spagečių apkepas
Ingredientai:
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnas, 1 galva
  • Kiaulienos faršas, 700 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Fermentinis sūris, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausiai išvirkite makaronus ir padalinkite į dvi dalis. Viena išklokite kepimo skardą.

  2. Apkepkite faršą, paskaninkite jį svogūnais bei prieskoniais. Paskirstykite jį ant skardoje esančių makaronų.

  3. Pakepinkite morkas ir svogūnus, įdėkite mėgstamų prieskonių (arba tiesiog druskos ir pipirų). Viską taip pat gražiai paskleiskite ant faršo.

  4. Uždėkite antrąją makaronų dalį (bet taip, kad nebūtų matyti morkų).

  5. Atskirame inde išplakite kiaušinius , sudėkite grietinę, suberkite tarkuotą sūrį, viską gerai sumaišykite, pagardinkite muskato riešutais (reikia tik vos vos). Užpilkite šią masę ant makaronų.

  6. Kepkite įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10-15 minučių, kol sūris gražiai pagels..

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Urtė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Visvaldas
2020-09-23 16:03
Na skaniai gavosi. As dar tik kai uzdejau morkas su svogunais, ant ju dadejau kepintu pievagrybiu su svogunu ir ciuciut keptuvej pakepintu pjaustytu pomidoru savose sultyse. Padaza pasidariau pievagrybiu, tai viskas gavos pasaka
regina
2012-10-06 12:25
butina pomidoru padaza
RENATA
2012-06-22 13:32
O TAI ALIEJAUS NETEIKIA
aaaaa
2012-04-15 23:41
Gavosi visai neblogai Tik i idara dar skanu butu idet papriku ir pomidoru savose sultyse, kad apkepas gautusi slapesnis ir siaip visko pagal fantazija galima pridet o del sotumo tikrai nesigincysiu