- Makaronai, 300 gramų
- Česnakas, 4 skiltelės
- Konsevuoti pomidorai, 1 stiklinė
- Pomidorų pasta, 6 arbatiniai šaukšteliai
- Paprikos milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Augalinis pienas, 0.5 stiklinės
- Kmynai, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Tamari padažas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išvirkite spagečius pagal instrukcijas, nurodytas ant pakuotės
Kol makaronai verda, nelipnioje keptuvėje pakepinkite smulkiai pjaustytą česnaką apie 2-3 minutes, kol jis suminkštės. Tada dėkite konservuotus pomidorus, pomidorų pastą, pilkite augalinį pieną ir Tamari padažą, įberkite paprikos miltelių, kmynų, druskos ir pipirų. Viską, gerai maišydami, dar pakepkite apie 4-5 minutes.
Patiekite padažą ant makaronų. Skanaus!