- Konservuoti avinžirniai, 1 skardinė
- Česnako milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sojų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Maistinės mielės, 1.5 valgomojo šaukšto
- Druska, 1 žiupsnelis
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Duona/batonas, 2 riekės
- Avokadas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Įkaitinkite keptuvėje sviestą ir apie 5 minutes pakepkite avinžirnius. Užberkite druskos, česnako miltelius, įpilkite sojų padažo, gerai išmaišykite.
Paskrudinkite duoną skrudintuvėje. Tepkite ant duonos riekių trintą avokadą, dėkite avinžirnius, užbarstykite maistinių mielių. Skanaus!