Sorų kruopų košė puodynėje

Sorų kruopų košė puodynėje
Ingredientai:
  • Kubeliais pjaustytas moliūgas, 2 stiklinės
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Sorų kruopos, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sorų kruopas gerai perplaukite po tekančiu, drungnu vandeniu. Palikite po vandens srovele apie 10 min., kitaip kruopos bus karčios.

  2. Moliūgo gabaliukus sudėkite į puodyne, užberkite cukraus (galite nedėti cukraus ir jau pagamintą košę gardinti medumi). Taip pat galite užberti cinamono. Berkite nuvarvintas kruopas. Užpilkite pienu.

  3. Puodynę dėkite į iki 170 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę valandai, uždengti nereikia.

  4. Praėjus valandai, puodynę atsargiai išimkite, dėkite cukraus, įvyniokite į šiltą antklodę ir palikite šusti dar 30 min.

  5. Papildomai į košę galima pridėti džiovintų vaisių, riešutų.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
SALOMEJA
2015-07-10 21:35
AČIU JUMS AISELE.....











SALOMĖJA
2015-07-10 21:30
MANAU TAI DIETINIS PRODUTAS LINKIU AISTEI SEKMĖS ODRAUGAMS MANO GERO APETITO