- Sorų kruopos, 200 gramų
- Moliūgas, 200 gramų
- Morka, 2 vienetai
- Konservuoti avinžirniai, 1 skardinė
- Virti burokėliai, 2 vienetai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Petražolės, 1 sauja
- Kuminas, 1 žiupsnelis
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
- Malti kalendros prieskoniai, 1 žiupsnelis
- Paprikos milteliai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Iširkite sorų kruopas pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda sorų kruopos, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Dėkite į orkaitę kepti smulkintą moliūgą ir morkas apie 20-25 minutes.
Pasmulkinkite burokėlius. Patiekite visus ingredientus viename dubenėlyje, užbarstykite prieskonių ir šviežių petražolių lapų. Galite užpilti mėgstamo padažo arba įspausti citrinos sulčių. Skanaus!