Sorų kruopų, burokėlio, avinžirnių ir moliūgų dubenėlis

Sorų kruopų, burokėlio, avinžirnių ir moliūgų dubenėlis
Ingredientai:
  • Sorų kruopos, 200 gramų
  • Moliūgas, 200 gramų
  • Morka, 2 vienetai
  • Konservuoti avinžirniai, 1 skardinė
  • Virti burokėliai, 2 vienetai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Petražolės, 1 sauja
  • Kuminas, 1 žiupsnelis
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
  • Malti kalendros prieskoniai, 1 žiupsnelis
  • Paprikos milteliai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Iširkite sorų kruopas pagal nurodytas instrukcijas pakuotėje. Kol verda sorų kruopos, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Dėkite į orkaitę kepti smulkintą moliūgą ir morkas apie 20-25 minutes.

  2. Pasmulkinkite burokėlius. Patiekite visus ingredientus viename dubenėlyje, užbarstykite prieskonių ir šviežių petražolių lapų. Galite užpilti mėgstamo padažo arba įspausti citrinos sulčių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Lukas
» Rašyti komentarą