Sorų ir moliūgų košė

Sorų ir moliūgų košė
Ingredientai:
  • Sorų kruopos, 1 stiklinė
  • Pienas, 600 mililitrų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Moliūgas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite kruopas. Moliūgą nulupkite, pašalinkite jo sėklas, supjaustykite gabaliukais.

  2. Moliūgo gabaliukus sudėkite į karštą pieną, pasūdykite ir užvirinkite. Tuomet suberkite kruopas ir virkite ant silpnos ugnies 30-40 minučių.

  3. Išvirusią košę uždenkite ir pastatykite į šiltą orkaitę arba tiesiog šiltai į ką nors įvyniokite.

  4. Patiekite su sviestu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Lidija
» Rašyti komentarą