- Sviestas, 250 gramų
- Riešutai, 1 stiklinė
- Miltai, 2 stiklinės
- Citrina, 1 vienetas
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Nugesinta soda, 0.75 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius išsukite su stikline cukraus, tirpintu sviestu ir smulkintais riešytais.
Suberkite miltus, sudėkite grietine arba actu nugesintą sodą, išmaišykite. Padalinkite tešlą į 3 lygias dalis ir iškepkite 3 pagrindus, atvėsinkite.
Išplakite baltymus su 0,5 stiklinės cukraus, suberkite kakavą, supilkite sultis, vėl išplakite.
Palaikykite kremą šaldytuve apie 20 minučių ir pertepkite tortą.