Šokoladinis tortas su riešutais

Šokoladinis tortas su riešutais
Ingredientai:
  • Sviestas, 250 gramų
  • Riešutai, 1 stiklinė
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Citrina, 1 vienetas
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Nugesinta soda, 0.75 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius išsukite su stikline cukraus, tirpintu sviestu ir smulkintais riešytais.

  2. Suberkite miltus, sudėkite grietine arba actu nugesintą sodą, išmaišykite. Padalinkite tešlą į 3 lygias dalis ir iškepkite 3 pagrindus, atvėsinkite.

  3. Išplakite baltymus su 0,5 stiklinės cukraus, suberkite kakavą, supilkite sultis, vėl išplakite.

  4. Palaikykite kremą šaldytuve apie 20 minučių ir pertepkite tortą.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Valerija
» Rašyti komentarą