Šokoladinis tortas su ledais

Šokoladinis tortas su ledais
Ingredientai:
  • Plakta grietinėlė, 250 gramų
  • Riebi grietinėlė, 1 stiklinė
  • Ledai, 1 litras
  • Mišinys sausainiams su šokoladu, 510 gramų
  • Mišinys šokoladiniam pyragui, 510 gramų
  • Šokolado trupinėliai, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, ištepkite sviestu dvi kepimo formas.

  2. Paruoškite pyrago mišinį (galite gaminti pagal mėgstamą receptą arba nusipirkti jau paruoštą), padalinkite į abi formas po lygiai.

  3. Lygiai taip pat padalinkite ir sausainių mišinį, paskirstykite jį ant viršaus.

  4. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 35-40 minučių, atvėsinkite.

  5. Užvirinkite grietinėlę, suberkite šokolado trupinėlius (tai gali būti šokoladinis gėrimas, tarkuotas arba laužytas šokoladas), išmaišykite, kad ištirptų. Atvėsinkite šaldytuve.

  6. Užpildykite pyrago vidurį ledais, apliekite šokoladine mase, papuoškite plakta grietinėle ir patiekite.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Violeta
» Rašyti komentarą