Šokoladinis tortas

Šokoladinis tortas
Ingredientai:
  • Tamsus šokoladas, 2 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Miltai, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Citrinos sultimis nugesinta soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Konjakas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite 1 šokoladą ir sviestą, išmaišykite.

  2. Išplakite kiaušinius su cukrumi, suberkite miltus, supilkite sodą ir konjaką, dar kartą išplakite. Įmaišykite tirpintą šokoladą.

  3. Kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes. Patikrinkite mediniu pagaliuku, ar iškepė.

  4. Papuoškite tirpintu šokoladu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą