- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kartusis šokoladas, 220 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 stiklinė
- Grietinėlės sūris, 220 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Šokoladinių sausainių trupiniai, 1.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.
Sumaišykite trupinius su kambario temperatūros sviestu, išklokite šia mase kepimo formą ir gerai suspauskite, kepkie 10 minučių.
Grietinėlės sūrį gerai išplakite plaktuvu kartu su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei miltais. Įmaišykite tirpintą šokoladą, įmuškite kiaušinius ir dar paplakite.
Supilkite masę į atvėsusį pagrindą ir kepkite 50-60 minučių.
Atsargiai išimkite ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms.
Prieš patiekiant galima pabarstyti cukraus pudra, papuošti uogomis.