Šokoladinis ryžių pudingas

Šokoladinis ryžių pudingas
Ingredientai:
  • Ryžiai, 100 gramų
  • Kokosų pienas, 400 mililitrų
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Pieniškas šokoladas, 50 gramų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius nuplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite kokosų pienu ir užkaiskite. Virkite pagardinę druska ant nedidelės ugnies, pamaišydami ir po truputį supildami pieną, kol skysčio neliks.

  2. Kai ryžiai bus beveik išvirę (po 20-25 min.), sudėkite gabaliukais sulaužytą šokoladą, jei reikia - įberkite cukraus. Gerai išmaišykite.

  3. Patiekite karštą, papuoškite mėgstamomis uogomis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Elena
» Rašyti komentarą