- Miltai, 75 gramai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 200 gramų
- Riešutai, 150 gramų
- Džiūvėsėliai, 250 gramų
- Šokoladas, 250 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukraus pudra, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Persijokite miltus ir kepimo miltelius, pavoliokite juose ir sutarkuokite sviestą (vis pamaišykite)
Kitame dubenyje sumaišykite maltus riešutus, biskvitinius džiūvėsėlius tarkuotą šokoladą.
Trynius išsukite su cukraus pudra, baltymus išplakite iki putų, sumaišykite tarpusavyje.
Į sviestą suberkite sausų produktų mišinį, supilkite kiaušinių masę, gerai išmaišykite.
Sukrėskite viską į sviestu išteptą karščiui atsparią formą, išlyginkite paviršių, uždenkite folija arba kepimo popieriumi ir apriškite virvele.
Formą įstatykite į didesnį puodą, pripilkite tiek vandens, kad apsemtų daugiau nei pusę, uždenkite dangtį ir ant nedidelės ugnies virkite apie 2 val.