- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Pienas, 1.5 stiklinės
- Grietinėlė, 0.5 stiklinės
- Pieniškas šokoladas, 120 gramų
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Išmaišykite kartu cukrų, krakmolą, kakavą ir truputėlį druskos, šiek tiek pakaitinkite ir maišydami supilkite pieną ir grietinėlę, užvirinkite.
Virkite apie 2 minutes, kol pradės tirštėti.
Įmaišykite tarkuotą šokoladą ir vanilę.
Masę sudėkite į indelius, uždenkite kepimo popieriumi ar folija ir palikite 2 valandoms atvėsti.