Šokoladinis keksas su cukinija

Šokoladinis keksas su cukinija
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Miltai, 175 gramai
  • Sviestas, 60 gramų
  • Augalinis aliejus, 60 gramų
  • Pienas, 60 mililitrų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kakava, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukinija, 200 gramų
  • Juodasis šokoladas, 1 vienetas
  • Cukrus, 180 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite dubenyje aliejų, cukrų ir sviestą. Supilkite pieną ir kiaušinius.

  2. Plakdami suberkite kakavą, miltus ir kepimo miltelius, sumaišykite su nulupta ir sutarkuota cukinija bei šokolado gabaliukais.

  3. Supilkite į riebalais išteptą formą ir kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.

Porcijų skaičius: 10
» Rašyti komentarą