- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodasis šokoladas, 200 gramų
- Kepimo milteliai/soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 1 stiklinė
- Rudasis cukrus, 1 stiklinė
- Baltasis cukrus, 1 stiklinė
- Sviestas, 200 gramų
- Vanilės ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Sumaišykite visus komponentus (išskyrus šokoladą ir sviestą).
Puode ištirpinkite sviestą ir gabaliukais sulaužytą šokoladą, supilkite į tešlą ir išmaišykite.
Ištepkite kepimo formą riebalais, supilkite paruoštą masę ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių.
Atvėsinkite ir supjaustykite.