- Avokadai, 4 vienetai
- Kokosų pienas, 0.25 stiklinės
- Kakavos milteliai, 4 valgomieji šaukštai
- Kartusis šokoladas (80%), 60 gramų
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kokosų drožlės pagal skonį
- Tarkuotas šokoladas pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Trintuvu pertrinkite avokadų minkštimą.
Pakaitinkite kokosų pieną ir jame ištirpinkite kartųjį šokoladą, kakavos miltelius, vanilinį cukrų, medų ir druską.
Išmaišykite avokadus ir šokoladinį kokosų pieną iki vienalytės masės, padėkite desertą į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sutirštėtų.
Prieš patiekdami pabarstykite kokosų drožlėmis arba tarkuotu šokoladu.