Šokoladinis avokadų pudingas

Šokoladinis avokadų pudingas
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Avokadai, 4 vienetai
  • Kokosų pienas, 0.25 stiklinės
  • Kakavos milteliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Kartusis šokoladas (80%), 60 gramų
  • Medus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Kokosų drožlės pagal skonį
  • Tarkuotas šokoladas pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Trintuvu pertrinkite avokadų minkštimą.

  2. Pakaitinkite kokosų pieną ir jame ištirpinkite kartųjį šokoladą, kakavos miltelius, vanilinį cukrų, medų ir druską.

  3. Išmaišykite avokadus ir šokoladinį kokosų pieną iki vienalytės masės, padėkite desertą į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sutirštėtų.

  4. Prieš patiekdami pabarstykite kokosų drožlėmis arba tarkuotu šokoladu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Daiva
» Rašyti komentarą