Šokoladiniai triufeliai

Šokoladiniai triufeliai
Ingredientai:
  • Tarkuotas juodasis šokoladas, 175 gramai
  • Vidutinio dydžio avokadas, 1 vienetas
  • Vanilės ekstraktas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Kakavos milteliai, 25 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje iki vienalytės masės išmaišykite tirpintą šokoladą, vanilės ekstraktą, pertrintą avokadą ir druską, padėkite į šaldytuvą atvėsti 15-20 min.

  2. Kai masė sustings, kabinkite ją šaukštu ir delnais formuokite rutuliukus. Pavoliokite kakavoje ir patiekite.

  3. Lengvai paruošiamas ir palyginti sveikas desertas, jei naudosite juodąjį šokoladą ir mėgausitės saikingai.

Porcijų skaičius: 15
Receptą atsiuntė: Gabija
» Rašyti komentarą