- Sviestas, 135 gramai
- Cukraus pudra, 30 gramų
- Trynys, 1 vienetas
- Miltai, 70 gramų
- Bulvių krakmolas, 20 gramų
- Kakava, 20 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pieniškas šokoladas, 120 gramų
- Cukrus, 25 gramai
- Stipri tirpi kava, 30 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Tamsus šokoladas, 60 gramų
- Grietinėlė, 0.3 stiklinės
- Druksa, 1 žiupsnelis
60 g kambario temperatūros sviesto išplakite iki baltumo su cukraus pudra ir žiupsneliu druskos, įmuškite trynį, išmaišykite, ant viršaus pabarstykite persijotų miltų, kakavos ir krakmolo. Dar kartą permaišykite, jei reikia - pridėkite miltų. Tešlą įvyniokite į plėvelę ir padėkite valandai į šaldytuvą.
Paruoškite kremą. Sulaužykite tamsų šokoladą į dubenėlį, supilkite grietinėlę, įdėkite šaukštą sviesto, įstatykite į karšto vandens vonelę. Maišykite, kol šokoladas ištirps, iki vienalytės masės. Padėkite į šaldytuvą.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, padalinkite tešlą į keletą dalių (kiek turėsite formelių), iškočiokite, išklokite, suformuokite kraštelius. Pridenkite pergamentiniu popieriumi, o ant viršaus paberkite pupų, kad geriau laikytųsi. Kepkite 15 minučių.
Paruoškite įdarą: ant silpnos ugnies ištirpinkite likusį sviestą, sumaišykite su kava, šokoladu ir cukrumi. Kai masė bus vienalytė, po vieną įmaišykite kiaušinius ir sudėkite šią masę į torčiukus (palikite vietos kremui).
Įkiškite kepti 10 minučių, atvėsinkite ir ištepkite kremu.
Prieš patiekiant rekomenduojama gerai atšaldyti.