Šokoladiniai pyragėliai su riešutais

Šokoladiniai pyragėliai su riešutais
Ingredientai:
  • Sviestas, 125 gramai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Riešutai, 100 gramų
  • Miltai, 170 gramų
  • Juodasis šokoladas, 125 gramai
  • Pieniškas šokoladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite karšto vandens vonelėje sviestą ir juodąjį šokoladą, įmaišykite plaktus kiaušinius, miltus, riešutus ir trupintą pienišką šokoladą.

  2. Ištepkite skardą riebalais, sukrėskite į ją paruoštą tešlą ir pašaukite į vidutinio karštumo orkaitę maždaug 40 min.

  3. Patiekite supjaustę norimo dydžio gabalėliais.

Porcijų skaičius: 17
» Rašyti komentarą