- Sviestas, 150 gramų
- Kartusis šokoladas, 200 gramų
- Kakavos milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 200 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 pakeliai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Miltai, 100 gramų
- Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Braškės
- Plakta grietinėlė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, įkiškite riebalais išteptą kepimo formą.
Karšto vandens vonelėje pamaišydami ištirpinkite šokoladą ir sviestą, leiskite kiek atvėsti.
Suberkite cukrų, kakavą ir vanilinį cukrų (galima jį pakeisti vanilės ekstraktu), išmaišykite.
Po vieną įmaišykite plaktus kiaušinius, sudėkite miltus, druską, išmaišykite ir supilkite į paruoštą formą.
Kepkite apie 30 minučių, supjaustykite kvadratėliais, papuoškite grietinėle ir braškėmis.