- Miltai, 1.5 stiklinės
- Kakava, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 žiupsnelis
- Pienas, 1 stiklinė
- Mineralinis vanduo, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Braškės, 400 gramų
- Varškė, 250 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Džiovinti abrikosai, 0.5 stiklinės
- Pudingas, 1 pakelis
- Persikai, 2 vienetai
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaušinius išplakame su pienu ir cukrumi.
Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.
Paliekame pastovėti 30 minučių.
Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.
Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.
Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.
Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.
Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.