- Virtos pupelės, 420 gramų
- Konservuotas tunas, 2 skardinės
- Špinatai arba gražgarstės, 2 stiklinės
- Nedidelis raudonasis svogūnas, susmulkintas, 0.5 vieneto
- Šviežios kapotos petražolės, 0.25 stiklinės
- Raudonojo vyno actas, 0.25 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Džiovinti raudonėliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Malti juodieji pipirai, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Citrina, 0.5 vieneto
- Skrebučiai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Dideliame dubenyje sumaišykite virtas/konservuotas pupeles, tuną (nusunktą), špinatus arba gražgarstes, svogūną ir petražoles.
Pasiruoškite užpilą: stiklainyje gerai suplakite actą, aliejų, raudonėlius, druską ir pipirus.
Užpilkite salotas, gerai išmaišykite ir patiekite su skrudinta pilno grūdo duona (bet galima ir be jos).
Lengvai ir greitai pagaminamos sočios salotos!