Smidrų padažas makaronams

Smidrų padažas makaronams
Ingredientai:
  • Smidrų ryšelis, 1 vienetas
  • Švieži bazilikų lapeliai, 3 stiklinės
  • Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
  • Tarkuotas Parmezano sūris, 0.25 stiklinės
  • Migdolai, 0.25 stiklinės
  • Česnako skiltelė, 1 vienetas
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparagus apvirkite (sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, virkite 2-4 minutes, ir perliekite šaltu vandeniu), supjaustykite ar sukarpykite, sudėkite į trintuvą kartu su bazilikais ir aliejumi, pertrinkite. Sudėkite sūrį, riešutus, česnaką ir druską, pertrinkite dar kartą.

  2. Laikykite šaltai sandariame inde. Šaldytuve gali stovėti iki savaitės.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą