- Smidrų ryšelis, 1 vienetas
- Švieži bazilikų lapeliai, 3 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
- Tarkuotas Parmezano sūris, 0.25 stiklinės
- Migdolai, 0.25 stiklinės
- Česnako skiltelė, 1 vienetas
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Šparagus apvirkite (sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, virkite 2-4 minutes, ir perliekite šaltu vandeniu), supjaustykite ar sukarpykite, sudėkite į trintuvą kartu su bazilikais ir aliejumi, pertrinkite. Sudėkite sūrį, riešutus, česnaką ir druską, pertrinkite dar kartą.
Laikykite šaltai sandariame inde. Šaldytuve gali stovėti iki savaitės.