- Sluoksniuota bemielė tešla, 1 pakelis
- Šviežiuos arba šaldytos daržovės (pavyzdžiui, briuseliniai kopūstai), 300 gramų
- Bulvių košė, 150 gramų
- Tarkuotas sūris, 200 gramų
- Nedidelė virta bulvė, 1 vienetas
- druska, pipirai
- Alyvuogių aliejus kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Tešlą iškočiokite, bet neplonai. Išklokite ja kepimo formą, kad išeitų krepšelis aukštais kraštais.
Bulvę supjaustykite kubeliais, šviežias arba šaldytas daržoves šiek tiek apkepkite aliejuje.
Sumaišykite bulvių košę, tarkuotą sūrį, daržoves, bulvę, pabarstykite druska ir pipirais.
Įdarą dėkite į tešlos krepšelį ir kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 min.