- Avokadas, 1 vienetas
- Citrinos sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčių grūdeliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- druska, pipirai
- Pomidorai, 2 vienetai
- Agurkas, 1 vienetas
- Duona
- Ridikėliai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Trintuvu pertrinkite avokado minkštimą, aliejų, citrinos sultis, garstyčias, druską ir pipirus.
Duoną supjaustykite riekutėmis, jas apkrudinkite skrudintuve (galima keisti duoniukais arba trapučiais), kiekvieną aptepkite avokado mase, ant viršaus uždėkite supjaustytų ridikėlių, agurko ir pomidoro. Jei patinka labiau, ridikėlius galite keisti svogūnais.