- Pieniškas šokoladas, 125 gramai
- Kava, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 125 gramai
- Sviestas, 125 gramai
- Miltai, 80 gramų
- Graikiniai riešutai, 80 gramų
- Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Šokoladą sulaužykite gabaliukais ir ištirpinkite karšto vandens vonelėje kartu su kava. Sudėkite cukrų, minkštą sviestą ir kiaušinių trynius.
Viską išmaišykite, suberkite persijotus miltus.
Atsargiai įmaišykite riešutus ir iki putų išplaktus baltymus.
Kepimo formą (arba formeles) ištepkite riebalais ir pabarstykite miltais. Supilkite tešlą, kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
Pabarstykite cukraus pudra.