- Virti grikiai, 200 gramų
- Briuselio kopūstai, 300 gramų
- Graikiniai riešutai, 1 sauja
- Džiovintos spanguolės, 1 sauja
- Granatų sėklos papuošimui
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Balzaminis actas, 1 arbatinis šaukštelis
- Aitriųjų paprikų milteliai, 1 žiupsnelis
- druska, pipirai
- Petražolių pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Išklokite skardą kepimo popieriumi, išdėliokite kopūstus ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.
Petražoles susmulkinkite, sumaišykite aliejų, citrinos sultis, actą ir paprikų miltelius.
Salotinėje sumaišykite grikius, kopūstus, spanguoles, petražoles ir granatų sėklas. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Užpilkite paruoštu užpilu ir išmaišykite.