- Obuolių sultys, 2 litrai
- Citrina, 1 vienetas
- Kriaušė, 1 vienetas
- Apelsinas, 1 vienetas
- Cinamono lazdelė, 1 vienetas
- Imbieras, 2 centimetrai
- Gvazdikėliai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Sultis supilkite į puodą ir užvirinkite ant vidutinės ugnies, tuomet sudėkite plonomis riekutėmis pjaustytus vaisius, trintą imbierą, cinamono lazdelę, kelis gvazdikėlius.
Gėrimą kaitinkite dar 5-10 min. Išjunkite kaitrą, uždenkite ir palikite 10-15 min. nusistovėti. Išpilstykite šiltą gėrimą į stiklines ar taures. Galima paskaninti šaukšteliu medaus ar žiupsniuku rudojo cukraus.
Kvapnus ir tikrai gardus gėrimas.
2015-11-22 12:26