Serbentų ir vyšnių pudingas

Serbentų ir vyšnių pudingas
@ Shutterstock
Ingredientai:
  • Vyšnios, 0.5 stiklinės
  • Juodieji serbentai, 0.5 stiklinės
  • Kukurūzų krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukranendrių cukrus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Uogas gerai nuplaukite, išimkite vyšnių kauliukus.

  2. Vyšnias puode išsukite su cukrumi, sudėkite serbentus ir užvirinkite.

  3. Kukurūzų krakmolą atskieskite su vandeniu ir supilkite į masę, maišydami virkite dar apie 1 min, kol masė sutirštės.

  4. Išpilstykite į formeles ir padėkite į šaldytuvą sustingti. Papuoškite uogomis ir patiekite.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Elena
» Rašyti komentarą