Senoviškas rusiškas sultinys

Senoviškas rusiškas sultinys
Ingredientai:
  • Jautienos faršas, 500 gramų
  • Vanduo, 2 litrai
  • Svogūnas, 1 galva
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės, 1 saujelė
  • Krapai, 1 saujelė
  • Bulvės, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, 0.2 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos faršą išmaišyti su prieskoniais: pipirais, druska, prieskoniais jautienai. Įmušti kiaušinį, įpilti sviesto, smulkiai sukapotą svogūną ir gerai išmaišyti.

  2. Petražoles ir krapus sukapoti.

  3. Į verdantį vandenį dėti suformuotus mėsos kukuliukus.

  4. Pavirti 10 min. ir sudėti supjaustytas bulves, žalumynus, nepamirškite įberti prieskonių sriubai.

  5. Virti dar apie 10-15 min.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Regina
2016-01-28 17:07
Labai skanu.aciu..
jolanta
2013-10-21 15:37
kokia cia nesamone?