- Jautienos faršas, 500 gramų
- Vanduo, 2 litrai
- Svogūnas, 1 galva
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, 1 saujelė
- Krapai, 1 saujelė
- Bulvės, 6 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 0.2 arbatinio šaukštelio
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Jautienos faršą išmaišyti su prieskoniais: pipirais, druska, prieskoniais jautienai. Įmušti kiaušinį, įpilti sviesto, smulkiai sukapotą svogūną ir gerai išmaišyti.
Petražoles ir krapus sukapoti.
Į verdantį vandenį dėti suformuotus mėsos kukuliukus.
Pavirti 10 min. ir sudėti supjaustytas bulves, žalumynus, nepamirškite įberti prieskonių sriubai.
Virti dar apie 10-15 min.
2016-01-28 17:07