- Cukrus, 100 gramų
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušinis, 1 vienetas
- Sviestas, 120 gramų
- Miltai, 1.5 stiklinės
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Obuoliai, 2 vienetai
- Muskato riešutas (ant peilio galiuko)
- Cinamonas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Cukrų išsukite su kiaušiniu, medumi ir sviestu, išplakite masę.
Įmaišykite persijotus miltus, sodą ir druską.
Greitai įmaišykite tarkuotus obuolius, muskato riešutus ir cinamoną.
Skardą išklokite kepimo popieriumi, patepkite jį riebalais ir dėkite šaukštu paruoštą masę.
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 10-15 min.