Sausainiai "Linelis"

Sausainiai "Linelis"
Ingredientai:
  • Sviestas, 200 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Kiaušinis, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Linų sėmenys, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite su cukrumi minkštą sviestą, įdėkite kiaušinį, įberkite druskos ir linų sėklų, miltų, išminkykite tešlą.

  2. Padėkite maždaug 30 minučių į šaldytuvą.

  3. Tešlą iškočiokite ir formuokite sausainius. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15-20 minučių (kepimo trukmė priklauso nuo sausainių storio, tad žiūrėkite, kad nesudegtų).

Porcijų skaičius: 25
Receptą atsiuntė: Justina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
sonia
2016-04-26 17:49
linų sėmenų kepti griežtai negalima, jie tampa kenksmingi
Klausimas
2014-04-07 14:12
O butinai linu siemenys?