- Svogūnas, 1 galva
- Česnako skiltelės, 4 vienetai
- Tarkuotas imbieras, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Konservuoti avinžirniai, 1 stiklinė
- Kokosų pienas, 2 skardinės
- Kale kopūstas, 1 sauja
- Saulėje džiovinti pomidorai, 0.5 stiklinės
- Citrina, 1 vienetas
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Ant silpnos ugnies pakepkite smulkiai pjaustytą svogūną, česnaką ir tarkuotą imbierą, kol švelniai paruduos.
Dėkite į keptuvę visus likusius ingredientus, gerai išmaišykite ir ant silpnos ugnies kepkite apie 10-15 minučių. Labai tinka patiekti su kynvos kruopomis arba virtomis saldžiosiomis bulvėmis. Skanaus!