- Šamas, 1 kilogramas
- Sausas baltas vynas, 1 stiklinė
- Augalinis aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Paprikos, 4 vienetai
- Svogūnai, 4 vienetai
- Pievagrybiai
- Lauro lapas, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sumaišykite susmulkintus svogūnus, vyną, augalinį aliejų, druską, pipirus ir pasmulkintą lauro lapą.
Šiame marinate palaikykite žuvį apie valandą.
Supjaustykite žuvį, pomidorus ir paprikas panašaus dydžio gabaliukais.
Suverkite ant iešmų tokia tvarka: žuvis, paprika, pomidoras. Ant galo pamaukite pievagrybį.
Kepkite apie 10-15 minučių (grilyje, ant laužo ar orkaitėje - kaip jums patogiau) ir patiekite.