Šaltibarščių receptas

Šaltibarščių receptas
Ingredientai:
  • Kefyras, 500 gramų
  • Burokėliai, 100 gramų
  • Vanduo, 250 gramų
  • Agurkai, 80 gramų
  • Svogūnų laiškai, 10 gramų
  • Krapai, 5 gramai
  • Grietinė, 40 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Virtos bulvės, 400 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite šiaudeliais virtus arba marinuotus burokėlius.

  2. Į puodą arba didelį dubenįį supilkite kefyrą, įberkite druskos, išplakite.

  3. Supilkite vandenį arba pieną, suberkite supjaustytus šiaudeliais burokėlius, šviežius agurkus, susmulkintus krapus ir svogūnų laiškus. Viską atšaldykite.

  4. Patiekite su grietine, virto kiaušinio skiltele, atskirai patiekite virtas bulves (arba jų košę).

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rimantė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sabonis
2019-05-31 01:58
Sudas tie saltibarciai
Kazymka
2018-05-19 14:31
Nuostabuuuuuu