- Kefyras, 500 gramų
- Burokėliai, 100 gramų
- Vanduo, 250 gramų
- Agurkai, 80 gramų
- Svogūnų laiškai, 10 gramų
- Krapai, 5 gramai
- Grietinė, 40 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Virtos bulvės, 400 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustykite šiaudeliais virtus arba marinuotus burokėlius.
Į puodą arba didelį dubenįį supilkite kefyrą, įberkite druskos, išplakite.
Supilkite vandenį arba pieną, suberkite supjaustytus šiaudeliais burokėlius, šviežius agurkus, susmulkintus krapus ir svogūnų laiškus. Viską atšaldykite.
Patiekite su grietine, virto kiaušinio skiltele, atskirai patiekite virtas bulves (arba jų košę).
2019-05-31 01:58