Šalta trintų daržovių sriuba

Šalta trintų daržovių sriuba
Ingredientai:
  • Sviestas, 60 gramų
  • Porai, 3 vienetai
  • Svogūnas, 1 vienetas
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sultinys, 2 stiklinės
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Apkepkite išlydytame svieste porus ir svogūnus, kad šie suminkštėtų, bet nepakeistų spalvos.

  2. Sudėkite bulves, supilkite sultinį, užberkite druskos ir pipirų. Uždenkite ir lėtai virkite apie 15-20 minučių, kol bulvės suminkštės.

  3. Sutrinkite sriubą iki vienalytės masės ir atvėsinkite.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą